Vær med!


Everyday er en læringsplatform, hvor vi i fællesskab bliver stærkere videofortællere, meningsdannere og navigatører i det digitale online videounivers. Find inspiration til at lave film med din smartphone, bliv klogere på hvordan instruktører, klippere og tonemestre arbejder og få input til at fortælle stærke og vedkommende historier.

  1. Everyday Get Started: Her finder du inspiration til at lave videofortællinger med din smartphone eller din tablet. Vi har lavet fem korte videoer, der introducerer dig til optagelser, lys, lyd, framing og copyright.

  2. Everyday Expert Talks: Mød nogle af de internationale instruktører, fotografer og producere, der besøgte CPH:DOX. Vi har sat dem i stævne to og to, så du kan blive klogere på, hvordan de hver især arbejder.

  3. Everyday Inspirational Talks: Hvordan arbejder man med medvirkende i dokumentarfilm? Hvad betyder lyd for en filmproduktion? Hvad er eksperternes bedste tips og tricks? Her finder du inspirerende videoer fra dokumentarfilmens verden - fra instruktører og producenter til klippere og tonemestre.